12.....we zijn op pad!!! - Reisverslag uit Salzbergen, Duitsland van Cor en Marion Schavemaker - WaarBenJij.nu 12.....we zijn op pad!!! - Reisverslag uit Salzbergen, Duitsland van Cor en Marion Schavemaker - WaarBenJij.nu

12.....we zijn op pad!!!

Blijf op de hoogte en volg Cor en Marion

19 September 2014 | Duitsland, Salzbergen

Zo de vrachtwagen is bij broer Peter gestald. Die heeft een week rust. Ik ben naar kapper en schoonheidsspecialiste geweest. We zijn er klaar voor.
Nog snel even iets gegeten, lekker het kan nog steeds buiten. Zullen wij het de volgende week ook zo treffen?
De jongens gedag gezegd en ook hen veel plezier gewenst......want dat er bij ons thuis feest is als wij weg zijn....dat weten we. De boxen voor buiten zijn aangesloten, de bar wordt gehaald en Cor heeft een vaatje bier gesponserd als dank voor alle stemmen.

Zo de vrachtwagen is bij broer Peter gestald. Die heeft een week rust.
Ik ben bij kapper en schoonheidsspecialiste geweest. We zijn er klaar voor. Nog snel even iets gegeten, de jongens gedag gezegd en ook hen veel plezier gewenst want we weten dat er thuis feest wordt gevierd als wij weg zijn. De buiten boxen zijn aangesloten, de bar wordt gehaald. Cor heeft een vaatje bier gesponserd als dank voor alle stemmen dus....

Na 200km zijn we om 21.00 uur aangekomen bij hotel Bolte in Salzbergen, net over de grens. Nu zitten we heerlijk op het terras aan een grosse weisswein. Morgen nog 90 km en dan start de challenge!
WE HEBBEN ER ZIN IN !!!!!!!

. gezegd

Zojuist om 21.00 uur zijn we aangekomen bij hotel Bolte in Salzbergen. Ongeveer 200 km van huis.

• 19 September 2014 - 22:14

Lucia Floris:

Heel veeel geluk en reis ervaring plezier met de camper...lees het vervolg graag. En proost voor nu op een mooie week

• 19 September 2014 - 22:20

Herman En Gerda:

Proost, wij zitten op dit moment in Ootmarsum en wensen jullie heel veel veilige kilometers

• 19 September 2014 - 22:32

Anita:

Jeetje, vanmiddag nog op de praktijk en nu al op de 1e bestemming. Leuk hoor. Veel plezier en geniet ervan. Toi toi toi.

• 19 September 2014 - 22:46

Peter En Nelly:

Hey Marion en Cor,

Ik zie dat het je gelukt is om de foto te plaatsen. Lekker wijntje en sigaar, ziet er goed uit hoor. Marion, je moeder is vanmiddag goed aangekomen in Spaarndam. Het was heel gezellig.
    Hele fijne week toegewenst en we zijn benieuwd naar jullie belevenissen.
    Groetjes van ons. Peter & Nelly

• 19 September 2014 - 22:57

Anita:

Sorry te laat!! Maar heel veel plezier met jullie challenge.

Dikke kus C&A Uit Santpoort

• 20 September 2014 - 08:52

Mary-Ellan:

Lieve Marion en Cor,
    wat heerlijk voor jullie dat jullie reis al begonnen is; al is het dat jullie eerst zelf naar de camper moeten rijden. Wens jullie een super fijne CAMPER-reis toe (grapje Marion! ;-) ). Lieve groeten Mary-Ellen

• 20 September 2014 - 12:38

Egidius:

We wensen jullie heel veel plezier en geniet ervan. Erg leuk om op de hoogte gehouden worden.

Groetjes elly en egidius

• 20 September 2014 - 19:03

Elly Krijt:

Hallo Marion en Cor,

Ik wens jullie heeeeel veel reisplezier en zal jullie met veel interesse volgen!

groetsels, elly

• 20 September 2014 - 19:06

Gerard Schavemaker:

Vandaag dus echt van start gegaan! Jullie droomwens is in vervulling. Nu ook nog genieten van al dat moois en met elkaar, Cor en Marion.
    Groetjes uit Wormer van Corrie & Gerard